Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Over Patrick van Wilgen

Na ruim 30 jaar ervaring als grafisch technicus en offsetdrukker bij verschillende bedrijven ben ik in 2011 begonnen met freelance offsetdrukken.

Heidelberg en Roland drukpersen hebben voor mij geen geheimen meer. Ook met andere merken persen kan ik goed uit de voeten.

PvW-offsetservice is een eenmanszaak die zijn diensten als freelance drukker aanbied aan andere drukkerijen die een tijdelijk tekort hebben aan personeel. Als een drukkerij te weinig capaciteit heeft en dit wil uitbreiden kunnen ze een beroep doen op PvW-offsetservice.

Ook voor weekendwerk kunt u terecht bij PvW-offsetservice. Bijna alles is mogelijk, vraagt u hiernaar....
Een opdracht aannemen bestaat ook tot de mogelijkheden. Ook voor Grafisch gerelateerde producten kunt u terecht bij PvW-offsetservice.


Werkervaring

Grafisch Technicus / Offsetdrukker
ControlMedia
Januari 2018 – heden 
Grafisch Technicus / Offsetdrukker
WestRock Company
Januari 2017 – heden
Eigenaar
PvW-offsetservice
November 2011 – heden
Grafisch Technicus / Offsetdrukker
Multi Packaging Solutions
Juni 2014 – Januari 2017
Grafisch Technicus / Offsetdrukker
Chesapeake Pharmaceutical Packaging
Oktober 2007 – Juni 2014
Meewerkend Voorman
St. Ives plc
Juli 1992 – September 2007
Grafisch Technicus / Offsetdrukker
Technipress
April 1989 – Juli 1992
Leerling Offsetdrukker
Drukkerij Haasbeek
Augustus 1985 – September 1989
Opleiding Grafisch Vakman en
Grafisch Technicus behaald via leerlingwezen.

Ik heb een hele brede ervaring op het gebied van offsetdrukken. Ik ben gespecialiseerd in het drukken op 4/4 machines, het bedrukken van dundruk te denken aan 50 en 40 grams papier. Dit wordt gebruikt in de Pharmaceutische industrie. De rollen snijmachine Heidelberg Cutstar is ook een van mijn specialisaties. Een hele leuke ervaring was het bezoeken van een drukkerij in Gambia waar ik mijn hulp heb aangeboden aan een drukkerij die de lokale krant drukte op een afgedankte drukpers

Klik op de link om naar mijn blogspot te gaan

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren